Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bec xenon SuperVision

0 stars: 0.00 din 0 pareri

249 lei Lei
Brand
Xenon
Out Of stock
Descriere
Toate becurile, indiferent de producator, au aceleasi mufe se potrivesc la orice balast.

Cumparand becuri HID SuperVision va bucurati de o rata foarte mica de pierdere a lumenilor, impreuna cu unul dintre cele mai importate avantaje pe care aceste becuri il au in comparatie cu alte marci, si anume acela de a-si pastra puterea de stralucire chiar si dupa 2700 ore de functionare. Standardelor internationale cer ca dupa 2200 ore de functionare becul sa atinga cel putin 60% din puterea de stralucire care a avut-o cand era nou. Masuratorile au demonstrat ca becurile HID SuperVision ating 75% ceea ce demonstreaza calitatea superioara a acestora.

In ce priveste durata de viata medie a unui bec HID Supervision, aceasta este de aproape 3000 de ore, adica de 8 ori mai mare decat la becurile cu halogen(aproape 400 de ore). Asta inseamna o economie substantiala pentru dumeavoastra. Balastul nu se inlocuieste la arderea becului, deci nu trebuie sa achizitionati decat bec.
Pretul este pe bucata.
ATENTIE: Becurile sunt destinate masinilor participante la orice fel de competitii care au loc in afara drumurilor publice: offroad, circuite etc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura